ایران امروز

پرس ایران، همه مطالب

مطالب سایت ملی مذهبی

آر اس اس سایت پرس ایران

رادیو فردا

بی بی سی فارسی

دویچه وله فارسی

ار اف ئی فرانسه

مطالب سایت کلمه

جنبش راه سبز

ایران امروز

پرس ایران

۱۳۹۰ خرداد ۲۱, شنبه

Fwd: [Secular Democracy 4 Iran] FW: هشداربسیار مهم امنیتی برای کاربران Facebook



---------- Forwarded message ----------
From: behrouz setoodeht <bsetoodeh@hotmail.com>
Date: 2011/6/11
Subject: [Secular Democracy 4 Iran] FW: هشداربسیار مهم امنیتی برای کاربران Facebook
To: secular-democracy4iran@googlegroups.com



 

From:
To: ;
Subject: هشداربسیار مهم امنیتی برای کاربران Facebook
Date: Sat, 11 Jun 2011 07:38:48 -0400

Ba Doroud:
 

* به منظور حفظ امنیت و حريم خصوصي خود و دوستان، لطفا جهت forward کردن ایمیل ها:
1. آدرس ایمیل قبلی را پاک کنید.
2. آدرسها را در قسمت (BCC) تایپ کنید.
با سپاس

هشداربسیار مهم امنیتی برای کاربران Facebook
تنها پنج دقیقه زمان بگذارید و این کار را حتما انجام دهید
بسیار می بینم دوستانی که در فیس بوک یک ویدئو به اشتراک گذاشته اند و وقتی روی آن کلیک می کنم تا آن را ببینم، متوجه می شوم که برای دیدنش باید به یک فیس بوک اپلیکیشن اجازه دسترسی کامل به اطلاعات شخصی ام را بدهم تا اجازه دهد یک فایل تصویری را مشاهده کنم.
یکی از این نمونه ها Persian's Daily Clip است که برای مشاهده ویدئوهایش، اجازه دسترسی به اطلاعات شخصی، تصاویر، گروههای مرتبط، لیست دوستان، اطلاعات به اشتراک گذاشته شده با دوستان، اطلاعات انتشار داده شده روی دیوار شخصی شامل متن، تصویر، فیلم، اطلاعات موجود در فید های اخبار و ... را در هر زمان حتی زمان هایی که از این اپلیکیشن استفاده نمی کنید نیاز دارد. کمی غیر طبیعی و مشکوک به نظر می رسد که برای مشاهده یک فیلم، بخواهد به این همه اطلاعات شخصی و خصوصی دسترسی پیدا کند!
باید بدانید که این اپلیکیشن ها متعلق به خود فیس بوک نیست و هرکس می تواند یکی از این ها ایجاد کند و روی فیس بوک منتشر کند و از طریق آن به اطلاعات دیگران دسترسی پیدا کند.
جای افسوس دارد که تعداد بسیاری از دوستان بدون کمترین دقتی از این اپلیکیشن ها استفاده کرده اند و متاسفانه اطلاعاتشان را در دسترس افراد ناشناس قرار داده اند.
خلاصه خواستم بگویم حواستان باشد خدای نکرده کسی از اطلاعات شخصی تان سوءاستفاده نکند و برایتان موجب دردسر نشود.
اگر شما هم قربانی سوء استفاده هایی از این دست شده اید، هرچه زودتر با استفاده از مسیر زیر، دسترسی های داده شده به اطلاعاتتان در فیس بوک را بازنگری کنید:
در بالای صفحه فیس بوک، روی
Account
کلیک کنید تا منوی آن باز شود. سپس روی گزینه
Privacy Settings
کلیک کنید. در صفحه باز شده، زیر بخش
Apps and Websites،
روی
Edit your settings
کلیک کنید. حال جلوی قسمت
Apps you use
روی دکمه
Edit Settings
کلیک کنید. حالا لیست اپلیکیشن ها و وب سایت هایی که به اطلاعات شما دسترسی دارند را خواهید دید. در این لیست می توانید با فشردن دکمه (ضربدر) که در هر سطر وجود دارد، دسترسی هریک از اپلیکیشن ها به اطلاعاتتان را قطع کنید.
حتما در این لیست مواردی را می بینید که تعجب می کنید. بترسید از همه آن مواردی که نمی شناسیدشان و به آنها اطمینان ندارید. اجازه ندهید ظاهر فریبنده آنها، شما را در معرض سوء استفاده و تهدید قرار دهد.
هشدار امنیتی بسیار مهم (2) برای کاربران فیس بوک
ممکن است شما حواستان بوده باشد و موارد امنیتی را رعایت کرده باشید؛ ولی یکی از دوستانتان اشتباه کرده باشد و به یک اپلیکیشن دسترسی داده باشد و آن اپلیکیشن از طریق آن دوستتان، به اطلاعات خصوصی شما دسترسی پیدا کند.
حالا چطور باید جلوی این موضوع را گرفت؟
به مسیر زیر بروید:
در بالای صفحه فیس بوک، روی
Account
کلیک کنید تا منوی آن باز شود. سپس روی گزینه
Privacy Settings
کلیک کنید. در صفحه باز شده، زیر بخش
Apps and Websites،
روی
Edit your settings
کلیک کنید.
حال مقابل گزینه
Info accessible through your friends
روی دکمه
Edit Settings
کلیک کنید.
لیست باز شده، موارد و اطلاعاتی را نشان می دهد که از طریق دوستانتان می تواند در اختیار اپلیکیشن ها و دیگران قرار گیرد.
توصیه می کنم همه تیک ها را بردارید و تنظیمات را ذخیره کنید.با این کار دیگر کسی نمی تواند از طریق دوستانتان به اطلاعات شما دسترسی پیدا کند.
اگر برای امنیت خودتان ودوستانتان اهمیت قائل هستید، این متن را در اختیاردیگران قرار دهید


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر